← Zoom out

5 idei pentru a-ți reinventa contul de TikTok primăvara aceasta

Odată cu 1 martie, am lăsat în urmă vremea mohorâtă, gri, apăsătoare și urăm bun venit primăverii. Iar asta se va simți, cu siguranță, și în social media, locul în care petrecem destul de mult timp zilnic. Așa că, sperăm că ești pregătit cu multe like-uri și inimioare pentru postările din Facebook și TikTok, atent făcute și din care nu vor lipsi ghioceii, mărțișoarele și zilele însorite.

Pentru a sărbători primăvara împreună cu tine, îți reamintim că la Vodafone ai TikTok, Facebook și WhatsApp nelimitat la oferta 6€ cu doar 4€ credit în prima lună. Astfel că primăvara aceasta poți să creezi clipuri TikTok sau story-uri în Facebook, fără să ai grija facturilor de internet. Detalii în rândurile următoare.

Echipa Zoom in Cartela Vodafone
22 Feb 2022  |  3 min
5 idei pentru a-ți reinventa contul de TikTok primăvara aceasta5 idei pentru a-ți reinventa contul de TikTok primăvara aceasta
Foto: Pexels.com
Let others know:

Join the conversation:
0

Cum  trezești feed-ul la viață prin Cartela Vodafone

Primăvara este un sezon al reinventării, așa că este un moment excelent să facem curățenia de sezon nu doar offline, ci și online. Este o perioadă bună pentru a ne „scutura de praf”  contul de TikTok, Instagram sau Facebook și pentru a aduce idei proaspete de conținut online. Așa că, luna aceasta, Vodafone readuce Oferta cu TikTok nelimitat, la Cartelă. Comandă Cartela Vodafone și îți activăm automat Oferta 6 la doar 4€ credit în primele 4 săptămâni.

Cartela include:

  • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
  • 2000 minute naționale & către Spania și Italia/SMS-uri naționale, din care 300 minute internaționale fix și mobil;
  • Livrare gratuită a cartelei, oriunde în România;
  • 60,000 MB internet și acces nelimitat pe TikTok, Facebook și WhatsApp, astfel încât poți rămâne conectat cu prietenii tăi, oriunde ai fi și te poți ocupa de creșterea contului tău de TikTok într-un mod ușor și fără bătăi de cap.

5 idei de a-ți reinventa contul de TikTok primăvara aceasta

Pe lângă Oferta la Cartelă, pregătim în continuare și câteva idei prin care poți da un boost de energie contului tău de TikTok.

Sărbătorește luna martie cu hashtagul potrivit

Hashtagurile sunt create atât pentru algoritmul TikTok, cât și pentru utilizatori. Cu alte cuvinte, un hashtag explică aplicației despre ce este exact clipul tău și, în felul acesta, știe căror utilizatori să îl recomande. Așa că, primăvara aceasta te poți alătura nenumăratelor #8martie, #spring, #primăvară, care sigur vor fi în trend. De asemenea, urmărește care sunt hashtagurile populare în perioada aceasta. Le poți găsi pe pagina principală de TikTok, la categoria Discover.

Alege sounduri  de sezon

Soundul de pe TikTok este extrem de important. Algoritmul aplicației se bazează foarte mult pe muzică. La fel ca la hashtags, TikTokul poate selecta clipul tău și îl poate recomanda mai departe, în funcție de melodia aleasă pe fundal. Vezi care melodii sunt în trend, în creștere,  primăvara aceasta și lasă-le să te inspire pentru a-ți crea propriile tale clipuri cool. Dincolo de asta, folosind muzica potrivită, poți aduce mai multă viață în postările tale.

Creează-ți o strategie pentru următoarele trei luni

Una dintre cele mai des auzite recomandări pentru a crește contul de TikTok este să fii constant. Adică să postezi zilnic câte ceva, fie că este un singur clip sau sunt zece. Ca să-ți fie mai ușor, îți poți face o strategie de conținut pe următoarele luni. Dă-ți timp să faci un mic research, să urmărești clipurile preferate din for you, apoi vezi ce idei se potrivesc nișei sau contului tău. Alege ideile, creează și tu propuneri noi, originale, poate chiar challenge-uri noi și pune-le în aplicare în următoarea perioadă. Urmărește impactul pe care îl au clipurile, vezi care sunt mai apreciate și care nu și în funcție de reacția urmăritorilor tăi poți veni cu teme noi.

Petrece mai mult timp în natură

Și dacă îți dorești și mai multă inspirație pentru postările tale, bucură-te de primăvară, petrecând mai mult timp în natură. Fă plimbări mai dese în parcuri, ieși la terase cu prietenii, planifică un city break în altă țară, fă o escapadă la munte sau chiar la mare. Culorile și energia proaspătă atrag urmăritorii potriviți. În felul acesta vei schimba puțin peisajul clipurilor tale și vei aduce în ele mai mult dinamism, acțiune și o energie nouă.

Organizează un Giveaway pe TikTok

Dacă ai deja 500-1000 de followers poți organiza un Giveaway prin care îți crești pagina. În funcție de nișa pe care o ai, poți oferi 1-3 cadouri. Premiile pot avea legătură cu produsele tale, în cazul în care ai o afacere pe care o promovezi și pe TikTok, fie pot fi alese în funcție de preferințele tale și ale următorilor tăi. Pentru a mări numărul de followers menționează foarte clar regulile concursului. De exemplu, pentru a se înscrie în Giveaway, persoanele trebuie să urmărească pagina ta, să dea like clipului și să dea tag unui prieten care ar putea fi interesant de concurs. Acestea sunt câteva idei de regulament, pot fi și altele.

Pune în aplicare cei cinci pași și vezi ce rezultate obții. De asemenea, nu uita că perioada aceasta te poți bucura de trafic nelimitat în TikTok, Facebook și WhatsApp cu Oferta 6 la doar 4€ credit, la Cartela Vodafone. Distrează-te cu prietenii tăi și reinventează-ți contul de TikTok primăvara aceasta.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>