← Zoom out

5 accesorii de smartphone care îți super simplifică viaţa

Accesoriile pentru telefonul mobil au devenit la fel ca accesoriile pe care le folosim în viaţa de zi cu zi. De la șapcă până la genţi, de la ochelarii de soare până la ceas sau bijuterii. Nu mai există om care să folosească doar telefonul mobil, fără să aibă cu el diverse accesorii.

Otravă in Featured, Zoom In
6 Oct 2020  |  3 min
5 accesorii de smartphone care îți super simplifică viaţa5 accesorii de smartphone care îți super simplifică viaţa
Let others know:

Join the conversation:
0

Cum e o vacanță în care ajungi într-un loc minunat, însă nu mai ai baterie la telefon pentru a fotografia minunile din jurul tău? Ce faci în clipa aia? Fugi la o cafenea să rogi pe cineva să-ți încarce telefonul? Și dacă nu au încărcator fix pentru telefonul pe care îl ai, ce faci?

Sau dacă ești la volan, cam cât de utile pot să fie căștile cu handsfree, care au rolul extrem de important de a-ți spori siguranța, dar și de a te scăpa de riscul unei amenzi? Ca să nu mai vorbim de lucrurile care au devenit obligatorii când îţi cumperi un telefon. Și aici mă refer la carcasă, husă de protecție sau folia de ecran. Dai o grămadă de bani pe telefon și te zgârcești la protecția de ecran? Așa am facut eu la unul dintre telefonele achiziționate. După o săptamană, l-am scăpat pe jos și am regretat multă vreme faptul că nu aveam o folie pe ecran care putea să îl protejeze.

În articolul de astăzi o să vorbim fix despre asta: accesoriile de smartphone care îți super simplifică viaţa.

Bateria externă – Powerbank

Bateria externă – gadgetul ce ne scoate din multe situații-limită. Este perfectă pentru vacanță, festivaluri și diverse activități pe care le faci în aer liber, dar și pentru situații neprevăzute.

Bateria externă trebuie să fie compactă, să nu fie foarte mare și neapărat să aibă capacitate mare. Eu am mereu cu mine o baterie Litiu-Ion reîncărcabilă, cu capacitate de 7.000 mAh, cu încărcare rapidă, prevazută cu 2 porturi de încărcare: USB Type-C Power Delivery PD (5V, max 3A; 9V, max 2A: 12V, max 1.5A) + USB Quick Charge 3.

Bateria pe care o folosesc este ideală pentru încărcarea rapidă, cu 18W a telefonului Apple iPhone din seria 8/X/11, folosind cablu USB Type-C. De menționat că pentru dispozitive mobile fără suport PD/QC3 se aplică încărcare 5V max 3A (la folosirea ambelor porturi se aplică amperaj max 3A).

baterie externa telefon powerbank

Căști Bluetooth – Handsfree

Tocmai vă spuneam cât de bune sunt căștile handsfree la volan și nu numai. Îmi place să merg pe stradă cu mâinile în buzunar și să vorbesc la telefon, la fel cum îmi place când alerg în parc să le am în urechi și să ascult muzica preferată.

Căștile se conectează automat la ultimul dispozitiv sau când sunt puse în ureche, carcasa se poate încărca prin intermediul portului Lightning, detectare automată la purtare – senzorul infraroșu poate pune pauză la muzică atuni când căștile sunt scoase din ureche, ai control ușor asupra apelurilor sau muzicii cu ajutorul butoanelor tactile regăsite pe căști și anulează cu usurință zgomotul de fundal din mediul înconjurător, cu ajutorul microfoanelor duale de pe fiecare cască.

Durata de încărcare este de 15 minute pentru o autonomie de până la 3 ore, durata de utilizare cu o singură încărcare este de aproximativ 5 ore, iar durata de utilizare cu carcasa de încărcare este de aproximativ 24 ore.

casti bluetooth handsfree telefon

Folii de protecţie/husă/carcasă pentru telefon

Cred că accesoriile de protecție sunt cele mai folosite. Adică absolut toți oamenii pe care îi cunosc au pe telefon așa ceva. Orice telefon ai avea, accesoriile de protecție nu ar trebui să-ți lipsească. Iar dacă ai un telefon de ultimă generație, este cu atât mai important să-l protejezi cum se cuvinte.

Eu am o husă alcătuită dintr-o parte interioară din gel moale și o parte exterioară din plastic tare (ABS). Partea interioară din gel absoarbe șocurile și vibrațiile, iar partea exterioară din plastic protejează telefonul de zgârieturi și lovituri. Chiar o recomand tuturor, pentru că este foarte bună.

Husa protectie pentru telefon

Încărcătorul wireless

Îl folosesc de ceva vreme și recomand tuturor să o facă. E extrem de practic. Tehnologia wireless satisface comoditatea, fără efort. Conectați acest încărcător la o sursă de alimentare și nu va trebui niciodată să conectați dispozitivele la una. Doar puneți-le pe placă și lăsați magia cuplajului inductiv rezonant să-și facă treaba.

Boxa portabilă

O car după mine peste tot. Asta pentru că îmi place când stau în camera de hotel să ascult muzică fix la fel ca la mine acasă. Am un Bang&Olufsen Beoplay P6 de care sunt tare încântat. Oferă sunet puternic și natural, cu tehnologie True360, bass articulat și medii calde ce vor încânta orice pasionat de muzică, indiferent de locul în care se află în cameră.

Aveți acces instant la toate funcțiile specifice cu butonul OneTouch, care poate fi customizat așa cum doriți. Utilizați-l pentru play/pause, reluați ultima melodie, faceți apeluri, accesați asistentul Siri sau Google prin bluetooth sau activați profilul de sunet preferat. Toate acestea se realizează în aplicația Beoplay.

boxa portabila pentru telefon

Otravă
Sunt pasionat de teatru, muzică, film, călătorii și fotografie, iubesc să descopăr lucruri cool în oraș, artă urbană, festivaluri și evenimente sportive, iar tehnologia mă ajută să împărtășesc totul și cu voi.


>