← Zoom out

10 aplicații care te ajută să profiți la maximum de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Începutul de an a fost momentul lansării celor mai noi smartphone-uri din gama Samsung Galaxy S21. Producătorul sud-coreean a adus pe piață Galaxy S21 5G, S21 Plus 5G și S21 Ultra 5G. Dintre acestea, S21 Ultra 5G este cel mai avansat și este primul telefon din gama Galaxy S care vine cu suport pentru S-Pen.

Andrei Bobeică in Devices
17 Mar 2021  |  3 min
10 aplicații care te ajută să profiți la maximum de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G10 aplicații care te ajută să profiți la maximum de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Foto: Samsung
Let others know:

Join the conversation:
0

Samsung S21 Ultra 5G a luat toate punctele bune de la predecesorul său, S20 Ultra, și a îmbunătățit acolo unde era cazul. Noul smartphone de la Samsung este unul foarte puternic, cu un hardware excelent și există o mulțime de aplicații pe care le poți folosi pentru a putea profita la maximum de S21 Ultra 5G, mai ales dacă îi adaugi și un stylus S Pen.

Infinite painter

Infinite painter este o aplicație pentru pasionații de artă, special concepută pentru smartphone. Aceasta permite utilizatorilor să-și exploreze latura creativa, iar aplicația pune la dispoziție peste 100 de tipuri de pensule, grupate pe categorii, o gamă largă de culori, cu o interfață grafică foarte bine structurată, astfel încât este ușor de folosit. Poți importa imagini din galerie sau de pe internet, dar le poți realiza și direct cu camera foto. Lucrările se salvează până la dimensiunea de 2048×2048.

Penup

Penup este o alegere bună atunci când vrei o aplicație de desen mai simplă. Penup pune la dispoziție o mai mică selecție de instrumente și șabloane, dar funcționează bine și poți alege din mulțimea de imagini oferită de aplicația.

Pentastic

Aplicația Pentastic îți permite să personalizezi S Pen-ul, oferind diferite opțiuni de temă și sunet pentru caracteristici precum Air command și indicatorul Hover. În plus, Pentastic îți permite să configurezi propria comandă rapidă dedicată S Pen. Cu această caracteristică, poți selecta o aplicație pe care să o deschizi imediat atingând de două ori S Pen de pe ecranul smartphone-ului și ținând simultan apăsat butonul S Pen. Acest lucru îți asigură acces instantaneu la funcționalitățile cele mai importante pentru tine.

Hex Installer

Hex Installer oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru dispozitivul tău. Această aplicație îți permite să creezi propria temă pentru One UI și o face folosind aplicația tematică incorporată Samsung. Poți crea teme separate pentru modul luminos și întunecat, aplicații de la terțe teme și poți instala diferite pluginuri. Pluginurile modifică părți ale interfeței de utilizare în moduri specifice

Energy Ring

Energy Ring este o aplicație dedicată bateriei smartphone-urilor care plasează un inel în jurul camerei selfie, arătând nivelul de energie rămas. Aplicația consumă foarte puțină energie și permite personalizarea inelului pe mai multe culori, dar oferă și o serie de animații care se activează când conectezi un cablu sau un alt gadget la telefon.

AOD Notify

AOD Notify va activa automat ecranul atunci când ai notificări și le face mai vizibile și mai atractive. Poți alege iluminarea marginilor ecranului, clipirea indicatorului de notificare în jurul decupajului camerei sau poate afișa un punct în colțul ecranului.

Good Lock

Aplicația Good Lock îți permite să îți personalizezi smartphone-ul sau chiar să schimbi în totalitate aspectul device-ului tău Samsung Galaxy. Temele personalizate, tematica tastaturii sau schimbarea pictogramelor afișate în bara de stare sunt doar câteva dintre lucrurile posibile cu acest serviciu.

Microsoft your phone

Microsoft your phone este un tool prin care îți conectezi smartphone-ul la un computer Windows. Acest serviciu este disponibil pentru majoritatea dispozitivelor Android, este integrat chiar într-o singură interfață cu caracteristici exclusive și ce este mai impresionant este că aceste exclusivități nici măcar nu sunt disponibile pe Surface Duo de la Microsoft.

Pe lângă asistența pentru apeluri telefonice, acces la SMS, „oglindirea” notificărilor, acest serviciu permite și „oglindirea” aplicațiilor. Exclusiv pentru Samsung ai posibilitatea de a avea până la patru dintre aceste aplicații deschise simultan.

Și editarea fotografiilor realizate cu telefonul este mai simplă, folosind Photoshop-ul prin acest proces. Și nu trebuie să instalezi nimic. Tot ce trebuie să faci e să cauți link către Windows în pagina de setări rapide.

Samsung DeX

Samsung DeX îți permite să utilizezi smartphone-ul cu rol de computer, conectând-ul la un monitor extern. DeX a fost disponibil de la Samsung Galaxy S8, atunci când aveai nevoie de un cablu HDMI, dar acum te conectezi wireless.

DeX este preinstalat pe S21, deci tot ce trebuie să faci este să îl găsești în setările rapide pentru a începe.

Gboard

Tastatura Gboard este o bună alternativă pentru tastatura implicită oferită pe dispozitivele cu sistem Android și este rapidă, fiabilă și distractivă. Ai o mulțime de emoji-uri și poți insera GIF-uri fără a comuta într-o altă secțiune pentru a le căuta.

Cu butonul G de deasupra tastaturii poți căuta direct în Google fără a fi nevoit să mai deschizi browser-ul web. De asemenea, poți traduce cuvinte și fraze în timp ce scrii, fără a mai apela de exemplu la Google Translate.

Tastatura Samsung nu este deloc rea, dar Gboard este atât de departe înaintea tuturor celorlalte.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>